Prandelli: Ubrzo će svi shvatiti kakav potencijal imamo

Trener Galatasaraya pred duel sa Anderlechtom

Prandelli: Ubrzo će svi shvatiti kakav potencijal imamo

Galatasaray je pod vodstvom Roberta Mancinija prošle sezone izbacio Juventus u grupnoj fazi Lige prvaka i izborio plasman u osminu finala. 

Večeras će ekipa iz Istanbula otvoriti novu sezonu Lige prvaka na svom terenu protiv prvaka Belgije Anderlechta. Cesare Prandelli se nada kako će ponoviti uspjeh svog sunarodnjaka iz prošle sezone. 

"Liga prvaka je uvijek u centru pažnje. Prije svega zbog kvalitete utakmica i timovi se trude da nastave sa svojim progresom i kontinuitetom. Što se tiče nas niko ne shvata naš potencijal i našu važnost. Nismo bili u prilici da im pokažemo, ali ubrzo će shvatiti," rekao je Prandelli i dodao: 

"Anderlecht nema samo jednog igrača. Oni imaju jako kvalitetne mlade igrače. Jako su mlad tim i u svaku utakmicu ulaze sa puno entuzijazma. Moramo biti oprezni, jer se pokušavamo dokazati," rekao je Prandelli. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.