Pranjiću zbog poruke na Instagramu prijeti otkaz u klubu

Razbjesnio Grke

Pranjiću zbog poruke na Instagramu prijeti otkaz u klubu

Danijel Pranjić, hrvatski reprezentativac koji nastupa za Panathinaikos, zbog svoje poruke na Instagramu mogao bi dobiti otkaz u klubu.

Naime, Pranjić je putem svog profila na Instagramu pružio podršku Franu Boriću koji je proteklog vikenda bio strijelac vodećeg pogotka za Hajduk protiv Rijeke, a sve to ne bi izazvalo toliko pažnje da Pranjić nije indirektno prozvao svoj Panathinaikos. 

"Mali, kada sam te odlučio dovesti ovdje u Panathinaikos, vjerovao sam u tebe. Želio sam da jednom zaigraš na desnoj strani u Panathinaikosu. Ovaj san nije se ostvario, iz nekih razloga koje ne razumijem. Znam da ti se tada srušio svijet. Ali, vidiš kako život uvijek nagradi one koji marljivo rade i koji su pošteni... Zapamti, za sve što napraviš sam si zaslužan, nitko ti nije pomogao. Svi ostali koji nisu vjerovali u tebe, a ti znaš ko su oni, nisu važni. Znaju da su pogriješili, a ako već ne znaju, saznat će... Vjerujem u tebe, zgrabi priliku", stoji u Pranjićevoj objavi.

Inače, mladi Brodić je u redove Hajduka dospio iz Zagreba nakon neuspjele epizode u atenskom Panathinaikosu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.