"Pravim glupe greške, ali za pola godine biću perfektan"

Muhamed Bešić nakon pobjede:

"Pravim glupe greške, ali za pola godine biću perfektan"

Muhamed Bešić, veznjak Evertona i fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, svoju najbolju partiju od dolaska u Everton pružio je u meču protiv QPR-a u kojem su Karamaele na svom Goodison Parku slavile sa 3:1.

Popularni Mo je bio na svim dijelovima terena. Stizao je, zatvarao rupe u odbrani, pravovremeno uklizavao, a svaki njegov potez publika na Goodisonu znala je nagraditi aplauzom. 

"Ja ne znam da li je ovo najbolja utakmica koju sam odigrao do sada za Everton", rekao je Bešić novinaru klupske TV stanice, te dodao:

"Uvijek se trudim odigrati najbolje moguće, pa tako ne znam da li se može odrediti da je ovo bilo najbolje ili ne".

O sjajnim uklizavanjima mladi veznjak je rekao:

"Volim klizeće startove. To je moj način igre. Volim uklizati i igrati lagano".

Ipak, da je svjestan da još može mnogo napredovati, ali i da pravi greške Bešić je sam priznao.

"Izgubio sam tri od naše četiri izgubljene lopte, ali to će se promijeniti kako utakmice budu dolazile. Ja sam još uvijek mlad i još uvijek trebam da učim. Nekada pravim glupe greške, ali za pola godine mislim da ću biti perfektan igrač", istakao je Bešić.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ja uživam u igri jer sam iz male lige stigao na veliku pozornicu. Tako da nastojim uživati u svakoj utakmici i pružiti najbolje što mogu. Možda nekad neću igrati dobro, ali ću uvijek dati maksimum", rekao je mladi veznjak Karamela i reprezentativac BiH, Muhamed Bešić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.