Prcić: Siguran sam da sam dobro izabrao

Nova stranica u karijeri

Prcić: Siguran sam da sam dobro izabrao

Bivši mladi reprezentativac Bosne i Hercegovine Sanjin Prcić jučer je iz Sochauxa prešao u redove Rennesa. Mladi fudbaler iz Dervente nije krio zadovoljstvo nakon potpisa za renomirani klub. 

„Veoma sam sretan. Prvi dojmovi su odlični. Svi su me lijepo prihvatili. Ovo je nova stranica u mom životu i karijeri. Prethodno se nikad nisam odvajao od porodice, pa je sve malo čudno, ali ja sam veoma sretan. Siguran sam da sam dobro birao,“ kazao je Prcić i dodao:

„U Rennesu imam sve uslove za dalji napredak, a klub je sposoban boriti se za vrh tbele i nastup u Evropi. Igram u veznom redu, ali uživam igrati u napadu, bliže protivničkom golu. Uvijek se dobro osjećam kada imam loptu kod sebe.“

Rennes je svojevremeno sa klupe predvodio Vahid Halilhodžić, dok je kao igračjednu sezonu u Rennesu proveo Blaž Slišković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.