Pred Cvikom sraz sa bivšim trenerom Reala

Pripreme za proljeće

Pred Cvikom sraz sa bivšim trenerom Reala

O. Lekić

Kineski drugoligaš Dalian Transcendence pod vodstvom bh. trenera Rusmira Cvike sprema se za drugi dio sezone.

Dalian Transcendence se za predstojeće izazove sprema u Kunmingu, a nakon što je prva provjera donijela remi, danas je na redu okršaj sa Dalian Yifongom. 

Radi se također o kineskom drugoligašu, a interesantno je da ga s klupe vodi 53-godišnji Juan Ramon Lopez Caro koji je u periodu od 2005. do 2006. godine vodio Real iz Madrida. 

Cviko inače u Dalian Transcendenceu uživa veliko povjerenje čelnika kluba i nedavno je dobio novi ugovor. Od početka godine sa njim zajedno stručni štab čine Almir Seferović i Dželaludin Muharemović. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi