Pred veliki derbi originalni dres Rapida samo 18,99 eura

Akcija austrijskog velikana

Pred veliki derbi originalni dres Rapida samo 18,99 eura

Najtrofejniji austrijski fudbalski klub Rapid iz Beča danas će u okviru 10. gola austrijske Tipico Bundeslige u velikom derbiju ugostiti aktuelnog šampiona ove alpske zemlje Salzburg.

Već u prvom kolu nove sezone Rapid našeg Srđana Grahovca je doživio težak poraz na gostovanju u Mocartovom gradu od 6:1, a ovaj susret biće idealna prilika za revanš šampionu.

Rapid je u seriji od tri pobjede u nizu, dok isto toliko uzastopnih poraza ima ekipa iz Salzburga. Pred današnju utakmicu organizovana je prodaja originalnih dresova "zelenih"po cijeni od svega 18,99 eura, a radi se o dresovima iz ranijih sezona. Sav prihod od prodaje dresova ide za potrebe Rapidovih omladinskih selekcija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.