Predsjednik Catanije dobija prijetnje smrću

Smatraju ga krivim za neuspjehe

Predsjednik Catanije dobija prijetnje smrću

Teme:

Predsjednik i vlasnik Catanije Antonino Pulvirenti od navijača je počeo dobijati prijetnje smrću zbog vrlo loših rezultata koje bilježi ovaj klub.

Tako je nedavno Pulvirentiju na privatnu adresu stiglo pismo u kojem su se nalazili meci, što je uplašio prvog čovjeka kluba sa Sicilije. Osim dva metka, u pismo se nalazila i poruka nepoznatog sadržaja.

Antonino Pulvirenti se obratio policiji i zatražio pojačanu zaštitu. Podignuta je i tužba, pa se tek očekuje rasplet povodom ovog slučaja.

Catania je do prije dvije sezone godinama sasvim pristojno igrala u Seriji A, a sada se nalazi vrlo blizu ispadanja iz Serije B.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.