Predsjednik Hajduka: Imamo tri ponude za Sušića

Kos se obratio novinarima

Predsjednik Hajduka: Imamo tri ponude za Sušića

Hajdukov predsjednik Ivan Kos na konferenciji za medije je potvrdio da su stigle tri ponude za Tinu Sušića. 

Bh. reprezentativac je najvredniji eksponat u izlogu Hajduka i o njegovoj prodaji se svakodnevno špekuliše. Da je transfer izvjestan potvrdio je i predsjednik kluba Ivan Kos kazavši kako će priča o prodaji biti uskoro dovršena.

"Čekaju nas neprospavane noći, očekujemo par odlazaka. Sigurno vas sve zanima situacija sa Sušićem, ali posao još uvijek nije završen. Za njega imamo tri ponude i tu priču čemo uskoro dovršiti. Rasprodaje neće biti, nastavljamo borbu i očekujemo i nekoliko dolazaka", kazao je Kos.

Sušić nije jedini igrač koji bi mogao napustiti Hajduk.

"Postoje ponude za nekoliko igrača koje smo odbili. Konkretno, za Vlašića, govori se o Nižiću, Kaliniću... Moramo vidjeti kako se to uklapa u našu strategiju", dodao je predsjednik splitskog tima. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Hrvatski mediji su uvjereni da je jedna od tri ponude iz Belgije, no nije poznato da li je riječ o Genku ili Anderlechtu. 

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije