Predsjednik Lyona potvrdio: Dobili smo ponudu od 70 miliona

Ponuda za Lacazettea

Predsjednik Lyona potvrdio: Dobili smo ponudu od 70 miliona

Predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas potvrdio da je da je u klub stigla ponuda teška čak 70 miliona eura za njihovog najboljeg fudbalera Alexandrea Lacazettea.

Ovaj 25-godišnji fudbaler važi za jednog od najtraženijih napadača u Evropi, a ove sezone je već postigao 16 golova na 21 meču u svim takmičenjima.

Ipak, Aulas poručuje da ponuda neće biti prihvaćena jer je Lacazette jedan od najvažnijih fudbalera ove ekipe.

"Istina je da smo dobili ponude za Lacazettea od 40 miliona od West Hama prošle godine do 70 miliona eura upravo sada. Očito da je da je on od neophodne važnosti za nas. Baš kao i Nabil Fakir i Corentin Tolisso i svi ostali fudbaleri za koje smo dobili ponude. Trenutno imamo šest ili sedam ponuda za naše najbolje fudbalere. Mi imamo namjeru da pratimo korak za vodećim ekipama Ligue 1 i da idemo daleko u Evropa ligi jer je to velika prilika za nas. Bilo je kontakata sa Juventusom, ali ove zime se ništa neće dogoditi", rekao je Aulas.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi