Predsjednik Lyona: Tolisso i Lacazette ne idu nigdje

Ostaju u Lyonu?

Predsjednik Lyona: Tolisso i Lacazette ne idu nigdje

E. Škorić

Predsjednik Lyona Jean-Michel Aulas tvrdi da Tolisso i Lacazette neće napustiti Lyon.

Tolisso je navodno sve dogovorio s Napolijem, Lacazette je na korak od PSG-a, no to su samo pisanja medija. Lyonov predsjednik tvrdi drugačije.

"Odbili smo ponudu Napolija za Tolissa. Nudili su 26 miliona eura, ali nismo prihvatili", rekao je Aulas.

"Lacazette ne ide u PSG, također", dodao je prvi čovjek Lavova.

Za Lacazettea, koji je imao sjajnu sezonu u Lyonu, zanimaju se i West Ham, te Arsenal, ali očito da u Lyonu žele da zadrže najbolje igrače i krenuti da sruše dominaciju PSG-a u Francuskoj.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Ipak, Lyon bi mogao da ostane bze Mathieua Valbuenu, koji je prema pisanju francuskih medija na korak od meksičkog Tigresa. U Tigres je ranije prešao i bivši Marseilleov napadač Andre-Pierre Gignac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi