Predsjednik Monaca: Tim će naredne sezone biti čudesan!
Foto: EPA

Igrači ne žele otići

Predsjednik Monaca: Tim će naredne sezone biti čudesan!

M. Šljivak

Ekipa Monaca ove sezone pravi čuda.

Tim kojeg s klupe predvodi Leonardo Jardim došao je do polufinala Lige prvaka, gdje ih čeka duel s Juventusom, a u prvenstvu su trenutno prvi, ispred aktuelnog prvaka PSG-a.

Igrači popularnih Kneževa su veoma traženi na tržištu. Od Kyliana Mbappea, koji je zaludio svijet, preko Bernarda Silve ili Thomasa Lemara, na stolu imaju ogromne ponude najbogatijih timova u Evropi.

Ipak, predsjednik Monaca Vadim Vasilyev ima sasvim dovoljno novca da ih zadrži u timu, a za francuske medije je otkrio nekoliko detalja oko eventualne prodaje igrača.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Nema potrebe da prodajemo igrače. Imamo dobar budžet, a trenutno nijedan igrač mi nije saopštio da želi otići. Ipak, ako neko izrazi želju, to ćemo džentlmenski riješiti. Smatram da za Lemara, Mbappea ili Bernarda još uvijek nije pravo vrijeme da idu. Možda nakon Svjetskog prvenstva naredne godine, ali učinićemo sve da ih zadržimo. Mogu vam odmah reći da će Monaco i naredne sezone biti čudesan", rekao je predsjednik Kneževa.

Ovaj tim je svojim igrama oduševio sve na Starom kontinentu. Dobili su i veliki broj navijača, a kako igraju ne bi čudilo da se domognu i titule najboljeg tima Evrope.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti