Predsjednik Nice: Ne želimo Ben Arfu nazad!
Foto: EPA

Ništa od povratka

Predsjednik Nice: Ne želimo Ben Arfu nazad!

M. Šljivak

Ekipa Nice po prvi put će u narednoj sezoni igrati u Ligi prvaka.

Ovaj francuski tim je osigurao treću poziciju i kvalifikacije za najelitnije evropsko takmičenje, a čini se da su jučer i odlučili pitanje prvaka u Francuskoj.

Pobijedili su PSG s 3:1, a impresivna sezona tako je postala još bolja za ovaj tim, kojem je upravo tim iz Pariza kupio najboljeg igrača iz prošle sezone Hatema Ben Arfu.

Nije se ovaj fudbaler naigrao na Parku prinčeva, pa su počele priče o njegovom povratku u Nicu.

Međutim, predsjednik tima Jean-Pierre Rivere je odbacio navode o njegovom povratku.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Ne. Hatem pripada PSG-u i nema šanse da se vrati u naš klub. Ne treba uopšte pričati o tome. Dok je igrao ovdje, bio je sjajan. Imali smo poseban odnos s njim i sada mu možemo poželjeti samo najbolje u karijeri, gdje god da igrao", istakao je Rivere.

Ben Arfa je ove sezone šansu dobijao s klupe, a u svim takmičenjima je odigrao ukupno 32 utakmice i postigao je četiri gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi