Predsjednik PSG-a napravio veliku grešku na Nou Campu

Nije ni slutio šta će se desiti

Predsjednik PSG-a napravio veliku grešku na Nou Campu

E. Čaušević
Teme:

PSG je u srijedu navečer doživio u Barceloni ono što niko nije mogao ni sanjati prije utakmice, te se nakon poraza od 6:1 oprostio od Lige prvaka.

Francuski tim imao je prednost od 4:0, ali im to nije bilo dovoljno jer je Barcelona historijskim preokretom uspjela da slavio sa 6:1 i plasira se u četvrtfinale. Nakon utakmice oglasio se i predsjednik PSG-a, Nasser Al-Khelaifi koji je rekao da ne treba kriviti sudije za ovu blamažu jer su sami krivi što nisu iskoristili veliku prednost.

Ipak, malo ko je uspio da "provali" da je predsjednik prvaka Francuske propustio dramatičnu završnicu na Nou Campu. Naime, Al-Khelaifi je u 85. minuti odlučio napustiti stadion, te se srdačno pozdravio sa predsjednikom Barcelone misleći da je njegova ekipa prošla dalje.

Međutim, ono što se desilo u nastavku utakmice šokiralo je svakog navijača PSG-a. Sigurno je interesantno bilo kada je predsjednik PSG-a čuo da njegova ekipa nije prošla dalje.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti