Predsjednik Radnika vuče za uši fudbalere Srbije

Pokazao autoritet među fudbalerima

Predsjednik Radnika vuče za uši fudbalere Srbije

U fudbalskoj reprezentaciji Srbije vlada očigledno veoma dobra atmosfera.

Novi član stručnog štaba ove reprezentacije, Mladen Krstajić, koji obavlja funkciju pomoćnika selektora Slavoljuba Muslina veoma brzo je stekao autoritet među fudbalerima.

Kamere na jednom od treninga Srbije zabilježile su veoma zanimljivu situaciju u kojoj Krstajić vuče za uši napadača Newcastle Uniteda Aleksandra Mitrovića.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Sigurno da je Krtsajić, koji obavlja i funkciju predsjednika Radnika iz Bijeljine, veliki autoritet u reprezentaciji Srbije obzirom na njegovo ogromno internacionalno iskustvo i da mu Mitrović, a niti bilo koji reprezentativac Srbije neće zamjeriti i ako malo podigne glas.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi