Predsjednik Rijeke napadnut na Poljudu

Pogođen flašom u glavu

Predsjednik Rijeke napadnut na Poljudu

Mnogo se prašine diglo nakon završetka današnje utakmice u Splitu, gdje su Hajduk i Rijeka remizirali odigravši 1:1.

Osim dva pogotka, na Poljudu su ponovo svoj šou imali i navijači/huligani, koji su se potrudili da se o njima mnogo piše nakon utakmice.

Incidenata je bilo i u svečanoj loži gdje je napadnut predsjednik Rijeke Damir Mišković, koji je pogođen flašom u glavu.

"Ovo je tužno. Neko me pogodio flašom na kraju utakmice u loži. To je bilo prilično jako i nadam se da se ovakve stvari više neće ponoviti", rekao je Mišković, te potom dao komentar na utakmicu:

"Ja sam uvijek pozitivan i smatram da je rezultat realan. Hajduk je bio bolji u prvom, a mi u drugom dijelu, tako da je remi pošten".

Rijeka je i dalje bez poraza u HNL-u ove sezone, ali je njena prednost u odnosu na Dinamo sada smanjena na četiri boda.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi