Predsjednik Splićana: Hajduk nije talac svojih navijača

Nakon što su odbili da izađu na teren Maksimira

Predsjednik Splićana: Hajduk nije talac svojih navijača

Najveći hrvatski derbi između Dinama i Hajduka koji se trebao odigrati danas na stadionu Maksimir u okviru 16. kola hrvatskog HNL-a otkazan je nakon što su fudbaleri Splićana odbili izaći na teren. 

Fudbaleri Hajduka solidarisali su se sa svojim navijačima koji su odbili ući na južnu tribinu stadiona Maksimir. Ulaz je bio zabranjen za 50 navijača ekipe iz Splita koji se nalaze na takozvanoj crnoj listi. 

Nakon ove odluke predsjednik Hajduka, Marin Brbić, novinarima je dao kratku izjavu. "Hajduk nije talac svojih navijača. Dobit ćete priopćenje zašto nismo igrali," rekao je Brbić. 

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.