Prekrasan gol Medunjanina u sigurnoj pobjedi Maccabija

Medunjanin sjajno pogodio

Prekrasan gol Medunjanina u sigurnoj pobjedi Maccabija

M. Šljivak

Fudbaleri Maccabija iz Tel Aviva savladali su večeras na gostovanju Kfar Sabu s 3:0, te su na taj način došli na korak od prolaska u polufinale Kupa.

Jedan od pogodaka u ovom susretu djelo je bh. reprezentativca Harisa Medunjanina. On je postigao vodeći gol na meču, a uradio je to na zaista spektakularan način.

Igrala se 33. minuta. Medunjanin je iz prve šutirao loptu prema golu sa nekih 20-ak metara, a ona se odbija od prečke, te završava iza leđa nemoćnog golmana domaće ekipa za prednost od 1:0.

Ovaj rezultat se na semaforu zadržao do 54. minute, kada je pobjeda gostiju potvrđena. Ben Basat je pogodio za 2:0. Konačnih 3:0 djelo je Miche u finišu meča.

Izraelski kup, četvrtfinale:

Kfar Saba - Maccabi Tel Aviv 0:3 (Medunjanin 33', Ben Basat 54', Micha 89')


Sjajan gol Medunjanina za Tel Aviv by ss_video

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi