Preminuo nekadašnji fudbaler Liverpoola

Saopšteno na klupskoj stranici

Preminuo nekadašnji fudbaler Liverpoola

Gerry Byrne, nekadašnji fudbaler Liverpoola koji je svojevremeno nastupao i za reprezentaciju Engleske, preminuo je u 77. godini života. 

Vijest o njegovoj smrti potresla je sve navijače Liverpoola, jer je Gerry Byrne svojevremno kao fudbaler proveo cijelu karijeri na Anfieldu gdje je za 12 godina odigrao 333 utakmice.

"Liverpool donosi tužnu vijest da je preminuo naš bivši član Byrne. Saučešće njegovoj porodici i prijateljima", navodi se na stranici Liverpoola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjećamo, Byrne je nastupao na poziciji lijevog beka i bio je član reprezentacije Engleske koja je osvojila titulu prvaka svijeta 1966. godine na domaćem terenu.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.