Prešao sve granice: Neymar je u Parizu veći od trenera
Foto: EPA

Jednostavno mu se nije igralo

Prešao sve granice: Neymar je u Parizu veći od trenera

E. Čaušević

Fudbaleri PSG-a u prethodnom kolu francuske Ligue 1 savladali su na gostovanju Angers sa visokih 5:0.

PSG je u ovom meču bio bez najskupljeg igrača na svijetu Neymara koji se vratio nakon suspenzije zbog crvenog kartona, ali je svejedno propustio meč u Angersu. Naime, Unai Emery je nakon utakmice izjavio da brazilski reprezentativac ima manju povredu, te da nisu željeli ništa rizikovati u ovoj utakmici.

Međutim, francuski mediji objavili su danas da to nije bila istina, te da je Neymar zbog totalno drugog razloga odlučio propustiti meč. Da se ne radi o povredi pokazalo se danas kada je Neymar sasvim normalno odradio trening sa reprezentacijom Brazila.

Naime, mediji u Francuskoj objavili su danas da je glavni razlog što Neymar nije igrao protiv Angersa to što je osjetio da nije dovoljno motivisan za tu utakmicu. Brazilac je jednostavno rekao Emeryju da ne želi igrati, a u PSG su pokušali to sakriti objavom da se radi o povredi. Čini se da Brazilac jednostavno ima veću moć u Parizu i od trenera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi