Previše ih košta: West Ham se želi riješiti Carrola

Više ne igra nego što igra

Previše ih košta: West Ham se želi riješiti Carrola

Andy Carrol bi se uskoro mogao naći na izlaznim vratima West Hama, koji ga se želi riješiti.

Ovaj igrač predstavlja veliki finansijski teret za Čekićare, budući da njegova plata iznosi 80 hiljada funti sedmično. To je, za West Hamove prilike, ogromna cifra posebno kada se u obzir uzme šta im Carrol zauzvrat pruža.

Bivši napadač Newcastlea i Liverpoola manje vremena provodi na terenu nego van njega, što zbog ozlijeda što zbog loše forme, a i kada je na terenu ne doprinosi pretjerano boljim rezultatima svoje ekipe. S pravom su u West Hamu ovog fudbalera okarakterisali kao viškom u ekipi, te se sada nadaju da će se napokon naći potencijalni kupac.

Podsjećamo, West Ham je ovog ljeta doveo Enera Valenciju i Maura Zaratea. Obojica su napadači, pa nije teško sabrati dva i dva i doći do zaključka kakva je Carrolova sudbina u West Hamu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.