Prevljak seriju golova nastavio protiv Hartberga

Odličan gol bh. reprezentativca

Prevljak seriju golova nastavio protiv Hartberga

Večeras su odigrane četiri utakmice 28. kola austrijske Erste lige, a novi trijumf ostavio je Liefering koji je na domaćem terenu nadigrao Hartberg (4:1).

Filijalu Red Bull Salzburga u vodstvo je već u trećoj minuti doveo Hwang, da bi u 19. minuti na 2:0 povisio mladi bh. reprezentativac Smail Prevljak. 

Pedro je u 70. minuti uspio povećati prednost Lieferinga, ali je u 83. minuti na 3:1 smanjio Ried. Samo minutu kasnije u listu strijelaca opet se upisao Prevljak koji je postavio konačan rezultat.

Bh. internacionalcu ovo je 14 gol u dosadašnjem dijelu prvenstva, a njegov Liefering nakon 28. kola zauzima lidersku poziciju sa pet bodova više u odnosu na Mattersburg. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.