Preživjeli fudbaler Chapea imao je samo jedno pitanje

Nesreće se ne sjeća, ali...

Preživjeli fudbaler Chapea imao je samo jedno pitanje

Defanzivac Chapecoensea Neto jedan je od šest preživjelih putnika nakon stravičnog pada aviona u Kolumbiji početkom decembra mjeseca.

Fotografije teško povrijeđenog Neta obišle su svijet tih dana, a veoma je zanimljiva priča o njegovoj trenutnoj situaciji. 

Neto je nakon nesreće imao čak četiri operacije i, srećom, uspio je preživjeti i danas je objavljena priča o njegovim prvim razgovorima nakon nesreće.

Naime, Neto se uopšte ne sjeća šta se desilo, ali za doktore je imao jedno pitanje: 'kako je završio meč njegovog Chapecoensea i Atletico Nacionala', upitao je Neto, a odgovor, nažalost, nije mogao dobiti.

Podsjetimo da su on i saigrači letjeli upravo na prvu utakmicu finala Kupa Južne Amerike, a zaustavljeni su samo nekoliko minuta prije cilja.

Doktori su izbjegavali odgovor na ovo pitanje te je Neto sada prepušten psihologu koju radi s njim svaki dan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti