"Prihvatam sve kritike, moram biti bolji"

Andre Silva svjestan nedostataka

"Prihvatam sve kritike, moram biti bolji"

E. Škorić

Andre Silva, napadač Milana, nada se pobjedi u gradskom derbiju protiv Intera.

Silva želi da on i saigrači pobijede prvenstveno zbog trenera Vincenza Montelle, kojem se "siječe glava" nakon loših rezultata ove sezone.

"Predviđam 2:0 pobjedu Milana. Od trenutka kada sam ovdje stigao, imao sam osjećaj da će derbi biti posebna utakmica. Milano živi za ovo. Nadam se da ćemo pobijediti susjede", kazao je Silva, pa je dodao:

"Sigurno da ćemo na teren istrčati s velikom željom da pobijedimo. Želim da igram, postižem golove, želim pomagati timu da ostvaruje svoje ciljeve".

I sam portugalski napadač je dosta kritikovan, baš kao i svi igrači Rossonera.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Slažem se sa svim kritikama koje su usmjerene ka meni, pogotovo ako su one konstruktivne. Daću sve od sebe da budem bolji, također želim dokazati Montelli da zaslužujem da igram. Montella je bio sjajan igrač, dobar je i trener i želimo i zbog njega pobjeđivati", istakao je Silva.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi