"Priznajem, priželjkivao sam da odem iz PSG-a u januaru"

Salvatore Sirigu iskreno poručio

"Priznajem, priželjkivao sam da odem iz PSG-a u januaru"

Golman Paris Saint-Germaina Salvatore Sirigu od ove sezone nije prvi izbor među stativama kluba sa Parka Prinčeva.

Njegovo mjesto zauzeo je Kevin Trapp, koji se dobrim izdanjima ustalio na poziciji prvog čuvara mreže i tako Sirigua zakovao za klupu za rezerve.

Sirigu se za vrijeme nedavno završenog prelaznog roka dovodio u vezu sa napuštanjem PSG-a, a za italijanski Sky Sport je priznao da je priželjkivao takav scenarij.

"Priznajem, da je stigla dobra ponuda u januaru, otišao bih. Želio sam otići, ali nisam želio da to bude iz hira. Možda sam tvrdoglav, ali želio sam da dobro završim svoj boravak ovdje", rekao je Sirigu, te dodao:

"Trenirat ću i uvijek ću biti 100% spreman za svaku utakmicu. Na kraju sezone ćemo vidjeti šta će se desiti, jer u fudbalu se nikada ne zna".

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Italijanski golman je ove sezone za PSG branio u šest utakmica, od čega samo jednom u prvenstvenoj utakmici.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi