Priznanje za Duljevića: Najbolji igrač 6. kola

Tek stigao u Njemačku

Priznanje za Duljevića: Najbolji igrač 6. kola

Povremeni bh. reprezentativac Haris Duljević pobijedio je u izboru za najboljeg igrača 6. kola 2. Bundeslige. 

Doskorašnji fudbaler Sarajeva od dolaska u Dynamo Dresden pruža odlične partije, a zapažen nastup je i protekle sedmice u prvenstvenoj utakmici protiv Regensburga. 

Duljevićev tim je kao gost slavio rezultatom 2:0, a za vrijeme provedeno na terenu naš fudbaler je briljirao u ofanzivnim zadacima i publiku zabavljao odličnim driblinzima, za što je danas stiglo i laskavo priznanje. 

U anketi koju je organizovao Liga-zwei.de, inače specijaliziran portal za 2. Bundesligu, Duljević je proglašen najboljim fudbalerom kola tako što je sa 60 posto glasova "pomeo" konkurenciju.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Na drugom mjestu je završio Mikael Ishak (Nurnberg). 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi