Prljav potez Grka, udario protivnika ali prošao bez kazne
Foto: Screenshot

Sudija nije primijetio nesportski potez

Prljav potez Grka, udario protivnika ali prošao bez kazne

Na susretu Benfike i Moreirensea, igrač Benfice Andreas Samaris je udario protivničkog igrača, ali to sudija nije vidio pa Grk nije bio sankcionisan.

Samaris je faulirao igrača Moreirensea koji je bio u napadu, ali je smatrao kako je on, i suviše, lako pao, te su njih dvojica ušla u verbalni obračun.

Grčki fudbaler je zatim iskoristio gužvu i udario protivnika šakom u stomak, što bi bilo dovoljno za crveni karton da je jedan od sudija to primijetio, ovako je Samaris prošao samo sa žutim kartonom zbog prvobitnog prekršaja.

Njegov nesportski potez se može vidjeti na usporenom snimku kojeg su zabilježile TV kamere.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi