Problemi na ljekarskom, Kvesić neće u Anorthosis?

Pojavili se problemi

Problemi na ljekarskom, Kvesić neće u Anorthosis?

E. Čaušević

Nekadašnji fudbaler Željezničara, Josip Kvesić, na kraju prošle sezone napustio je Hajduk nakon što mu je istekao ugovor sa splitskim klubom.

Iako se špekulisalo da bi se Kvesić mogao vratiti u Premijer ligu Bosne i Hercegovine na kraju je ovaj lijevi bek odlučio da još nije vrijeme za to. Kvesić je prethodnih sedmica pregovorao sa kiparskim Anorthosisom, te je ovih dana trebao ozvaničiti saradnju s ovim klubom.

Međutim, pred sami potpis ugovora pojavili su se problemi oko Kvesićevog dolaska u ovaj kiparski klub što je potvrdio i predsjednik ovog kluba Andreas Panteli. Još uvijek nije jasno da li će Kvesić uspjeti ostati na Kipru ili će biti primoran da potraži novi angažman.

"Istina je da postoji problem što se tiče dolaska Josipa Kvesića. Ipak, trebamo sačekati i vidjeti šta će biti. Na kraju ćemo vas blagovremeno obavijestiti o ishodu ovog slučaja", rekao je Panteli. 

Kako pišu mediji na Kipru problem je nastao prilikom ljekarskih pregleda bh. fudbalera. Anorthosis čeka još uvijek konačne rezultate ovih pregleda, ali je jasno dao do znanja Kvesiću da neće dobiti ugovor ukoliko se pokaže da ima nekih problema s povredama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi