Problemi za Barcu: Ter Stegen propušta Sevillu

Povrijedio se na treningu

Problemi za Barcu: Ter Stegen propušta Sevillu

E. Čaušević

Fudbaleri Barcelone ovog vikenda igraju prvi meč finala španskog Superkupa protiv Seville.

Katalonska ekipa će ovim dvomečom otvoriti novu sezonu, ali Luis Enrique već ima problema sa povrijeđenim igračima. Naime, prvi meč protiv Seville najvjerovatnije će propustiti Marc-Andre Ter Stegen koji se danas povrijedio na treningu.

Poznato je da Ter Stegen većinom brani kup utakmice, ali ovaj put će propustiti meč protiv Seville jer je danas na treningu povrijedio ligamente koljena. Još uvijek nije poznato koliko će njemački golman odsustvovati s terena.

Prema nagađanjima španskih medija Ter Stegen će se na teren vratiti za šest sedmica. Barcelona meč protiv Seville igra u nedjelju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi