Problemi za Baždarevića: Povrijedio se Bičakčić

Na sinoćnjem meču protiv Brage

Problemi za Baždarevića: Povrijedio se Bičakčić

Fudbaleri Hoffenheima sinoć su poraženi na domaćem terenu od Brage rezultatom 2:1 u okviru 1. kola Evropa lige. 

Osim poraza, Hoffenheim je nažalost ostao i bez štopera Ermina Bičakčića koji je zbog povrede morao da napusti utakmicu tokom poluvremena. 

Za sada nije poznato koliko je ozbiljna povreda bh. reprezentativca, ali zvanična stranica Bundeslige piše da će propustiti meč narednog kola kada njegov tim gostuje kod Herthe u Berlinu. 

Ovo je samo dodatni problem za trenera Hoffenheima koji je ranije ostao bez Serge Gnabryja i Adama Szalaija. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo, Bičakčić je u posljednje vrijeme standardan na poziciji štopera u ekipi Hoffenheima i svakako da će ovo biti problem kako za njemački tim, tako i za našu reprezentaciju koju uskoro očekuje odlučujući susret protiv Belgije na Grbavici.

Ostaje nam nada da povreda našeg igrača nije ozbiljnije prirode.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi