Problemima irskog selektora nema kraja

Meyler zbog povrede koljena van terena mjesec dana

Problemima irskog selektora nema kraja

E. Čaušević

Problemi za selektora Irske Marina O'Neilla pred baraž utakmice protiv naše selekcije i dalje se nastavljaju.

Na jučerašnjem treningu pred polazak u Bosnu i Hercegovinu jak udarac zadobio je defanzivni vezni David Meyler zbog čega je ranije morao napustiti trening.

Nakon današnjih ljekarski pregleda doktori Irske utvrdili su da ovaj vezni fudbaler Hull Cityja neće konkurisati za utakmice protiv naše reprezentacije. 

"Meyler je provrijedio koljeno nakon duela sa Marcom Wilsonom i prema prvim prognozama s terena će odustvovati najmanje mjesec dana što znači da neće biti spreman za duele protiv BiH", saopćeno je iz tabora Irske.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Podsjećamo, sutrašnju utakmicu propustiće golman Rob Elliot, Paul McShane i John O'Shea, dok su pod upitnikom nastupi Shanea Longa i Keirena Westwooda.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti