Probuđen katalonski div: Deportivo - Barcelona 0:8
Foto: EPA

Nevjerovatan meč Luisa Suareza

Probuđen katalonski div: Deportivo - Barcelona 0:8

M. Šljivak

Fudbaleri Barcelone pregazili su Deportivo s 8:0 u susretu 34. kola španske Primere.

Nakon tri uzastopna poraza i ukupno četiri meča bez pobjede, Katalonci su večeras sav bijes iskalili u La Coruni, gdje su slavili s nevjerovatnih 8:0.

Luis Suarez je bio nezaustavljiv. Postigao je četiri gola, imao je tri asistencije, te je stigao do brojke od 30 pogodaka.

U 11. i 24. minuti je Urugvajac pogađao za rezultat poluvremena od 2:0, asistirao je Rakitići a treći gol u 47. minuti, da bi šest minuta kasnije pogodio za 4:0.

Potom je zabio i peti, da bi asistirao Messiju i Neymaru, a jedini gol u kojem nije učestvovao je onaj kod gola Marca Bartre.

Primera, 34. kolo:

Potražite više informacija na temu La Liga:

Deportivo - Barcelona 0:8 (Saurez 11', 24', 53', 64', Rakitić 47', Messi 73', Bartra 79', Neymar 81')


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi