Procurila snimka: Mesi zavodio Sabrinu

Argentinac ne prihvata poraz

Procurila snimka: Mesi zavodio Sabrinu

M. Skaka

Argentinski model i manekenka Sabrina Raveli izjavila je da ju je najbolji svjetski fudbaler Leo Messi maltretirao SMS - porukama i videochatom.

Messi i atraktivna Argentinka upoznali su se na jednom argentinskom reprezentativnom okupljanju, kada je Sabina došla posjetiti Nerija Cardoza, s kojim je tada bila u vezi.

"Smatrala sam da smo prijatelji, a on me počeo zavoditi. Poslao mi je jednom cvijeće. Kad smo jednom prilikom komunicirali videochatom upitao me: 'Kako je moja najljepša curica?'. Rekao mi je preko kamere da se okrenem kako bi me bolje promotrio. Poludjela sam tada i rekla mu da više ništa ne želim imati s njim. No, on očito ne prihvata ne za odgovor", izjavila je Sabrina Ravelli i dodala:

"Stalno mi je slao poruke u kojima je pisao da me želi vidjeti, te mi je tako stvarao probleme u porodici. Jednostavno nije želio odustati, a ja želim jasno reći da nikad nisam spavala sa njim".

Nakon što je argentinska manekenka sa ovom pričom izašla u javnost Messi joj je navodno samo kratko rekao:

"Obila si me i sada me koristiš u reklamne svrhe."

Videochat koji potvrđuje priču Sabrine Ravelli pojavio se na You Tubeu, a na vama je da procijenite da li se doista radi o najboljem svjetskom fudbaleru.



Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti