Procurio sadržaj maila kojim je Liverpool 'naružio' Barcu
Foto: EPA

Redsi se jedva riješili interesa Barce

Procurio sadržaj maila kojim je Liverpool 'naružio' Barcu

Jedna od najvećih transfer saga ovog ljeta bio je mogući transfer Brazilca Coutinha iz Liverpoola u Barcelonu.

Katalonska ekipa je nakon prodaje Brazilca Neymara bila očajna i učinili su sve kao bi zadovoljili apetite svojih navijača pred početak sezone. Trebalo im je jedno veliko pojačanje da bi se navijači smirili, a izbor je pao na Coutinha. 

Pokušali su Katalonci sa nekoliko ponuda, a najviša je navodno išla preko 100 miliona eura, ali Liverpool naprosto nije htio čuti za prodaju svog igrača. Sada, 20-ak dana nakon završteka prelaznog roka, procurio je mail koji su čelnici Liverpoola poslali Barceloni i u kojem su zamolili Katalonce da ostave Coutinha na miru. 

"Prijateljski vas molimo da prestanete maltretirati Coutinha javno i privatno. Nema tog novca zbog kojeg ćemo promijeniti mišljenje", napisali su Redsi Barceloni. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

To je vjerovatno urodilo plodom, pa je Barcelona shvatila da od transfera zaista i neće biti ništa i na kraju su se okrenuli dovođenju Dembelea iz Dortmunda. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi