Procurio ugovor Davida de Gee i Real Madrida

Transfer propao u posljednjem trenutku

Procurio ugovor Davida de Gee i Real Madrida

E. Čaušević

Golman Manchester Uniteda David de Gea prošlog ljeta bio je na korak od prelaska u Real Madrid.

De Gea je bio dogovorio prelazak u kraljevski klub, ali je transfer propao jer klubovi nisu uspjeli do kraja prelaznog roka riješiti papirologiju. Španski golman bio je razočaran jer nije završio u kraljevskom klubu, a nekoliko sedmica kasnije bio je primoran da produži ugovor s Unitedom.

Engleski mediji objavili su danas fotografiju ugovora Davida de Gee koji je potpisao sa Real Madridom. Na njegovu žalost taj ugovor ne važi ništa. 

Španac je u Real Madridu po sezoni trebao zarađivati 11 miliona eura, te je na Santiago Bernabeu trebao ostati do ljeta 2021. godine. Uz zaradu od 11 miliona godišnje, De Gea je trebao imati bonuse ukoliko bi kraljevski klub stigao do nekog trofeja. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Real Madrid je čak poslao i prijavu za ovog golmana Fudbalskom savezu Španije, fotografije njegovog ugovora i registracije možete pogledati u fotogaleriji.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi