Prodali ga u Watford dok je bio na odmoru!

Holebas nije znao šta ga je snašlo

Prodali ga u Watford dok je bio na odmoru!

Fudbaler Rome Jose Holebas ostao je šokiran kada je saznao da će od naredne sezone nastupati za Watford, klub koji se tek plasirao u Premier ligu.

Grčki reprezentativac nije imao pojma o transferu koji se sprema. Holebas je boravio u Dubaiju na odmoru, a onda su mu počele pristizati čestitke na transferu.

"Prodali su me, a da me ništa nisu ni pitali. I Roma i Watford su potvrdili transfer, a samo ja nisam znao ništa o tome. Nije mi jasno šta se dogodilo, jer ugovor ne da nisam potpisao, već ga nisam ni vidio", čudio se Holebas.

Bivši igrač Olympiakosa i reprezentativac Grčke je u dresu Rome sakupio 24 nastupa u italijanskoj Seriji A, a do sada je nastupao i za njemačke niželigaše.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Bit će interesantno čuti njegov uvodni govor na predstavljanju u novom klubu, posebno kada se svemu ovome doda njegova nedavna izjava u kojoj je poručio da je sretan u Romi, te da je ne želi napustiti.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.