"Prodavačice ljubavi" u hotelskim sobama Obale Slovače

Prema pisanju Abidjan Sporta

"Prodavačice ljubavi" u hotelskim sobama Obale Slovače

Obala Slonovače čekirala je svoje mjesto na Mundijalu, a u sklopu priprema za isti igrati će sa našom reprezentacijom prijateljsku utakmicu krajem maja u St. Louisu.

Abidjan Sport, jedan od najvećih sportskih medija u ovoj afričkoj državi donosi priču o tome kako su pred prijateljski duel za Belgijom 3. marta, koji je odigran u Briselu, neki od fudbalera Obale Slonovače sebi priuštili zadovoljstvo da se igraju sa ''damama sumnjivog morala''.

Ovaj mediji piše kako je grupa reprezentativaca Obale Slonovače bila bez sna u ponedjeljak 3. marta, te da su u svoje hotelske sobe dovodili prostitutke.

Grupa fudbalera Obale Slonovače bila je bez sna u ponedjeljak, 3. marta u svom hotelu u Briselu.

U ovome članku ne navode se imena fudbalera koji su dovodili prostitutke u svoje sobe, ali se navodi da se identična situacija desila i u prijateljskom susretu sa Meksikom, drugim protivnikom naše selekcije tokom priprema u Americi, a ovaj meč je završen pobjedom ekipe iz Srednje Amerike, rezultat je glasio 4:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.