Projektil za pamćenje: Matić postigao gol karijere

Ovo ne brane ni tri Llorisa

Projektil za pamćenje: Matić postigao gol karijere

Srbijanski reprezentativac Nemanja Matić postigao je spektakularan pogodak na utakmici polufinala FA Kupa protiv Tottenhama.

Igrao se 80. minut kada je Matić sa nekih 25 metara ispalio pravi projektil prema golu Spursa, a udarac je bio jednostavno prebrz i neodbranjiv za Tottenhamovog golmana.

Da su tri Llorisa bila na golu, ne bi uspjela odbraniti ovaj šut Matića, koji je vjerovatno postigao najefektniji gol u svojoj karijeri.

Chelsea vodi sa 4:2 pred kraj utakmice na Wembleyju, a u nastavku uživajte u pogotku Matića koji će se prepričavati.

Potražite više informacija na temu Premier league:



Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi