"Pronašli smo Zlatanu kuću u Manchesteru"

Iz agencije potvrdili

"Pronašli smo Zlatanu kuću u Manchesteru"

E. Škorić

Agencija za nekretnice Proto Group Ltd objavila je kako je pronašla dom za Zlatana Ibrahimovića u Manchesteru.

Još uvijek Zlatan neće da govori o novom klubu, ali sve ukazuje na to da će švedski napadač u narednoj sezoni nositi dres Crvenih vragova.

U prilog navijačima Uniteda, koji zasigurno jedva čekaju dolazak Zlatana, ide i objava agencije za nekretnine, koja tvrdi da je Zlatan izabrao novi dom.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Možemo potvrditi da smo pronašli novi dom za nogometaša u Manchesteru. Borili smo se na početku, ipak Manchester nije poput Pariza ili Milana i Zlatan nije mogao shvatiti da arhitektonski stil ne može biti isti. Na kraju je bio prisiljen pronaći rješenje i izabrao je vilu s unutarnjim bazenom i velikim vrtom", saopšteno je iz spomenute agencije za nekretnine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi