Proradile emocije i nostalgija: Mourinho dao prvu izjavu

Presretan zbog dolaska na Old Trafford

Proradile emocije i nostalgija: Mourinho dao prvu izjavu

Portugalac Jose Mourinho je zvanično predstavljen kao novi menadžer Manchester Uniteda.

Zvanična web stranica kluba sa Old Trafforda prenijela je prvu izjavu Mourinha, koji je s mnogo emocija govorio o svom novom klubu.

"Postati menadžer Manchester Uniteda je posebna čast. Ovom klubu se divi cijeli svijet i ne može se porediti ni sa jednim drugim", rekao je za početak Jose Mourinho, te dodao:

"Oduvijek sam osjećao posebne emocije prema Unitedu i Old Traffordu, za koji me odranije vežu mnoge lijepe uspomene. Davno sam osjetio atmosferu na ovom stadionu i ona je uvijek bila posebna. Radujem se što ću raditi ovdje pred takvom publikom".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Mourinho je sa Unitedom potpisao trogodišnji ugovor, a ovo će biti njegov prvi angažman nakon otkaza u Chelseaju s kraja 2015. godine.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi