Prva izjava Jamesa je malo zabrinula navijače Bayerna

Nakon dolaska u minhenski klub

Prva izjava Jamesa je malo zabrinula navijače Bayerna

Kolumbijski fudbaler James Rodriguez postao je ovog ljeta novi član Bayerna iz Minhena.

Minhenski klub doveo je ovog vezistu na dvogodišnju poudbu iz Real Madrida sa opcijom otkupa ugovora. U prvoj izjavi prilikom predstavljanja James je malo i zabrinuo navijače Bayerna jer je rekao da su vrata Real Madrida još uvijek otvorena.

"Imamo sjajne igrače i morat ću da se borim za mjesto u prvoj postavi. Mogu igrati na lijevoj ili desnoj strani, kao i na poziciji playmakera. Igrat ću gdje god trener bude želio da igram. Ovo je novi život za mene. Sve mi je novo, ali Minhen je prelijep grad. Pokušat ću da naučim njemački. Vrata Real Madrida su još uvijek otvorena, ali za sada samo razmišljam o naredne dvije sezone u Bayernu. Nakon toga donijet ću odluku. Ovo je novi put za mene, ali nema povratka nazad, ovo je novi izazov", poručio je James.

Podsjetimo, Kolumbijac je na jučerašnjem predstavljanju zadužio dres s brojem 11.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi