Prva trica Milionera, Augsburg se probudio tek u finišu

Drugo kolo Bundeslige

Prva trica Milionera, Augsburg se probudio tek u finišu

Poraz u prvom kolu od Bayer Leverkusena nije se negativno odrazio na tim Boriussije Dortmund koja je večeras kao gost savladala Augsburg rezultatom 3:2 i upisala prve bodove u sezoni.

Milioneri su vodili već nakon 12 minuta susreta, a pogodak je na lijep način postigao Marco Reus. Tri minuta kasnije već je bilo 2:0, a ovog puta u strijelce se upisao Papastathopoulos.

Rezultat se nije mijenjao sve do posljednjih deset minuta susreta kada su viđena još tri pogotka. Prvo je za 3:0 deset minuta pred kraj pogodio Ramos.

Tri minuta kasnije smanjio je Bobadilla, a konačnih 2:3 postavio je Matavz u posljednjem minutu susreta.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.