Prvi problemi za Ibrahimovića i porodicu u Manchesteru

Nezadovoljni smještajem u hotelu

Prvi problemi za Ibrahimovića i porodicu u Manchesteru

E. Čaušević

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović priključio se pripremama Manchester Uniteda za novu sezonu engleske Premier lige.

Ibrahimović je bio na nešto dužem odmoru, a danas se zvanično priključio pripremama Uniteda. Ipak, nakon povratka iz Las Vegasa Ibrahimović se susreo sa prvim problemima. Naime, njegova porodica i nije baš oduševljena životom u Manchesteru.

Šveđanin je sa svojom porodicom nakon dolaska u Manchester bio smješten u Lowry Hotel. Ipak, nakon što je otišao na trening više se nije vraćao u hotel. Navodno, njegova djeca su nezadovoljna uslogom u navedenom hotelu što je dovelo do toga da napuste isti.

Još uvijek nije poznato gdje se Ibrahimović skrasio, ali je jasno da njegova porodica nije oduševljena kišovitim Manchesterom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije