Prvijenci Blinda i Fellainija za bod Uniteda kod WBA
Foto: EPA

Remi WBA i Uniteda

Prvijenci Blinda i Fellainija za bod Uniteda kod WBA

M. Šljivak

Fudbaleri West Bromwich Albiona i Manchester Uniteda remizirali su (2:2) u posljednjem susretu 8. kola engleske Premier lige.

Loše su stvari krenule po United u ovom susretu. Nakon osam minuta Stephane Sessegnon je prekrasnim pogotkom donio prednost domaćem timu od 1:0. 

United je jako loše odigrao prvo poluvrijeme, te tim Louisa Van Gaala nije uspio da stvori ozbiljnu priliku i na odmor se otišlo vodstvom WBA od 1:0.

Ipak, na samom otvaranju drugog dijela United je poravnao. Marouane Fellaini je u prvom dodiru s loptom pogodio za 1:1, a ovo je Belgijancu bio prvi gol za United.

Radost Uniteda je trajala samo 20-ak minuta jer je Saido Berahino pogodio za novo vodstvo WBA od 2:1, a Crvenim đavolima bod donosi Daley Blind pogotkom za 2:2 u finišu utakmice.

Premiership, 8. kolo:

WBA - Manchester United 2:2 (Sessegnon 8', Berahino 66' / Fellaini 48',, Blind 87')

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti