Prvo Benitezovo pojačanje stiže iz Liverpoola?

Benitez se sprema za posao

Prvo Benitezovo pojačanje stiže iz Liverpoola?

M. Šljivak

Rafael Benitez od naredne sedmice će postati novi trener Real Madrida.

Iskusni stručnjak je spreman za preuzimanje kraljevskog kluba, a već je spremio u listu igrača koje želi vidjeti na Santiago Bernabeu.

Kao prvo pojačanje, Benitez u Realu želi vidjeti 20-godišnjeg ofanzivca Liverpoola Raheema Sterligna.

Ovaj fudbaler se već dugo povezuje s Realom. Dolazak Beniteza na klupu bi ga znatno približio Kraljevima, te bi vrlo lako Sterling mogao postati prvi pojačanje španskog giganta u ljetnom prelaznom roku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Sterling je član Liverpoola od 2010. godine, a kao 15-godišnjak je stigao iz ekipe Queens Park Rangersa. Ove sezone je postigao sedam golova uz osam asistencija u Premiershipu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.