Prvo veliko pojačanje: Leicester kupuje u Liverpoolu?

Želja im je Christian Benteke

Prvo veliko pojačanje: Leicester kupuje u Liverpoolu?

Ekipa Leicester Cityja napravila je pravu senzaciju osvajanjem Premiershipa ove sezone, a mogli bi nastaviti sa iznenađenjima i u prelaznom roku.

Naime, njihova želja je pojačati napadačku liniju, a tim povodom mogli bi kupiti fudbalera Liverpoola Christiana Bentekea.

Kako prenosi La Gazzetta dello Sport, Ranieri izuzetno cijeni ovog napadača te bi rado od sljedeće sezone volio vidjeti u svom timu.

Posao bi mu moglo olakšati i to što je Benteke veome nezodovoljan tretmanom u Liverpoolu gdje minutažu dobija na kapaljku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za sada nije tačno poznatno koliko će novca Leicester ponuditi Liverpoolu, ali se smatra da iznos nećče biti ispod 20 miliona funti.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi