PSG dovodi veliko pojačanje iz Real Madrida?

Emery traži partnera za Cavanija

PSG dovodi veliko pojačanje iz Real Madrida?

Ugledni francuski L'Equipe piše da bi Paris Saint-Germain ovog ljeta mogao dovesti veliko pojačanje iz Real Madrida.

Na meti Parižana nalazi se Jese Rodriguez, kojeg novi trener Unai Emery vidi kao odličnog partnera za Edisona Cavanija.

Nakon odlaska Zlatana Ibrahimovića PSG traga za napadačem koji bi se dobro uklopio u sistem igre koji forsira španski trener, a navodno bi baš Jese mogao biti taj.

Osim L'Equipea, vijest o početku pregovora Jesea sa PSG-om su prenijeli i mnogi španski mediji, pa ostaje da se vidi hoće li se realizovati ovaj veliki transfer.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Jese Rodriguez je u prošloj sezoni odigrao 38 utakmica u dresu Real Madrida. Postigao je šest pogodaka i upisao osam asistencija, a zanimljivo je da nije dobio niti jedan žuti karton.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi