PSG i pored poraza prvak, vratio se Ibrahimović

Parižani poraženi od Rennesa na svom terenu

PSG i pored poraza prvak, vratio se Ibrahimović

PSG je večeras na svom Parku prinčeva u okviru 36. kola francuske Lige 1 ugostio Rennes. Gosti su slavili rezultatom 2:1. 

Domaćin je došao do vodstva nakon samo tri minute igre. Cavani je uposlio Lavezzija koji trese mrežu Costila. U 23. minuti susreta Rennes je došao do izjednačenja. Doucoure je uposlio Kadira koji pogađa mrežu ekipe sa Parka prinčeva. 

Samo četiri minute kasnije gosti su došli do vodstva. Strijelac je u 27. minuti susreta bio N'Tep. Ostalo je do kraja susreta 2:1 za Rennes. PSG je tako upisao prvi domaći poraz u sezoni, ali je i pored toga zahvaljujući remiju Monaca i Guingampa postao prvak Francuske. Na teren se nakon povrede vratio Zlatan Ibrahimović koji je u igru ušao u 56. minuti susreta. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.