PSG i Real Madrid spremaju spektakularnu trampu za ljeto

Zvijezda za zvijezdu

PSG i Real Madrid spremaju spektakularnu trampu za ljeto

Paris-Saint Germain i Real Madrid bi u ljetnom prelaznom roku mogli napraviti spektakularnu razmjenu igrača, piše AS.

Kako se navodi, postoji šansa da put Madrida krene Edinson Cavani, umjesto kojeg bi u Pariz stigao dugogodišnji napadač Kraljeva Karim Benzema.

Prema pisanju AS-a, Real je u potrazi za energičnijim i eksplozivnijim igračem od Benzeme, dok bi PSG-u ova razmjena odgovarala jer bi u klub stigao jedan domaći fudbaler iz Francuske, kakvih je iz godine u godinu sve manje na Parku prinčeva.

Cavani igra najbolju sezonu u karijeri i trenutno je najbolji strijelac u Evropi sa čak 34 postignuta gola u svim takmičenjima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

S druge strane, Benzema ne briljira i na 30 utakmica se u strijelce upisao samo 13 puta.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi