PSG ispravlja nepravdu prema tamnoputom navijaču
EPA

Dolazi na Park prinčeva

PSG ispravlja nepravdu prema tamnoputom navijaču

Teme:

Čelnici Paris Saint-Germaina odlučili su nagraditi navijača kojem je grupa pristalica Chelseaja zabranila da uđe u pariški metro zato što je crnac. 

Naime, napadnuti navijač pod imenom Sulejman od strane čelnika Paris Saint-Germaina dobio je poziv da prisustvuje nadolazećoj utakmici Lige prvaka sa Chelseajem, a to je za tamošnje potvrdio i njegov advokat. 

Advokat je još naglasio da istraga o cijelom slučaju i još uvijek traje, te da se njegov klijent Sulejman oporavio nakon traume i da će prisustvovati na meču koji će biti odigran za šest dana na Parku prinčeva. 

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Vrijedi podsjetiti da su navijači Chelseaja nakon sramotnog poteza uzvikivali: "Mi smo rasisti, mi smo rasisti, tako nam se sviđa".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi