PSG je na bizaran način ostao bez pobjede nad Caenom
Foto: EPA

Ligue 1, 25. kolo

PSG je na bizaran način ostao bez pobjede nad Caenom

E. Škorić
Teme:

PSG je na Parku Prinčeva remizirao s Caenom (2:2) u meču 25. kola francuske Ligue 1.

Parižani su mogli da današnjom pobjedom nad Caenom zasjednu na prvo mjesto tabele, ali je Caen uspio u zadnjih nekoliko minuta postići dva  gola i izbjeći poraz.

Domaći nogometaši poveli su na samom početku utakmice. Majstorski je pogodio Zlatan Ibrahimović nakon ubačaja Auriera. 

PSG je do 40. minute imao gol prednosti, a onda je Ezequiel Lavezzi povisio na 2:0, da bi Sala u 90. vratio nadu Caenu da može možda do boda. Onda je slobodnjak dosuđen za goste, pa je Bazile majstorski pogodio za 2:2.

Trener Parižana Laurent Blanc ranije je napraivo tri izmjene, a kako su se kasnije povrijedila dvojica igrača, Caen je 10 minuta igrao s dva igrača više, što im je na koncu donijelo bod. Inače, dosta problema ima Blanc pred utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Chelseaja.

Na današnjem meču povrijedili su se Cabaye, David Luiz, Lucas Moura….

Ligue 1, 25. kolo:
PSG - Caen 2:2 (Ibrahimović 2, Lavezzi 40/ Sala 90, Bazile 92)

Potražite više informacija na temu Ligue 1:


Zlatan Ibrahimovic Goal ~ PSG 1-0 Caen ~ 14/02... by rubin7190


PSG 2 - 0 Caen # Lavezzi by brilche

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.